close

Contact rapid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ad'ipisicing elit. Ab cu piditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  ILT & CRY LOGISTICS

  Despre noi

  Firma de transport marfa generala - intern si international

  ILT & CRY LOGISTICS

  Despre noi

  Firma de transport marfa generala - intern si international

  Transport de marfa generala

  Transportul rutier de marfa generala desemneaza acea marfa care nu are conditii speciale de transport, ea putand fi transportata atat in regim LTL cat si FTL.

  Aceasta marfa se transporta de regula cu camioane cu remorc, semiremorca , prelata sau dube, adica in regim standard. Intrucat in aceasta categorie intra atat materiale de constructii cat si jucarii pentru copii, marfa importata sau de productie autohtona, suntem constienti ca deservim o gama foarte larga de clienti.

  Noi cunoastem cele mai mari temeri ale clientilor, si datorita experientei avem solutii si raspunsuri consecvente la acestea si ni le-am transformat in calitati.

  • Rapiditate si eficienta – clientii se asteapta ca marfa sa fie livrata in termenele discutate, pentru ca atunci au nevoie de ea. Chiar daca nu este o marfa perisabila intarzierea transportului poate opri un intreg proces de productie, o constructie in desfasurare sau poate genera clienti nemultumiti. Noi intelegem si am dezvoltat PUNCTUALITATE.
  • Manevrabilitate – una dintre cele mai frecvente temeri se refera la transporturile partiale, in regim LTL. Constiinta faptului ca marfa ta este in acelasi camion cu a altor beneficiari poate naste intrebari referitor la manipularea acesteia. Va asiguram ca sunt modalitati de incarcare a unui camion cu marfa si o LOGISTICA care permit ca marfa dumneavoastra sa fie scoasa doar la livrare.
  • Unde este – unii dintre clientii nostri isi doresc sa stie tot timpul unde se afla marfa lor. Datorita colegilor nostri de la dipecerat si a sistemului de comunicatii modern, pastram tot timpul legatura cu soferii nostri si va putem informa, arata eventual unde se afla camionul cu marfa in TIMP REAL.
  • Camioane de marfa moderne – sunt asigurate de cele mai mari companii in domeniu pentru daune generale , dar, in acelasi timp,  sunt verificate inainte de fiecare transport de catre profesionisti.  Camioanele noastre detin caracteristica Euro 5 sau Euro 6 .

  Devenim din ce in ce mai buni in fiecare zi, oferind servicii de transport marfa eficiente si rezolvand toate situatiile  care apar inainte ca acestea sa ne afecteze clientul.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.